BELLEN Häst & Ponny
Hem
2018-05-24
  Bellen Häst & Ponny
Meny
Hem
Anläggningen
Ridskolan
Hästarna
Aktiviteter
Hitta till Bellen
Kontakt
TKRK
Länkar
Sök
Logga in

Glömt ditt lösenord?
Teoriveckan vecka 15 obs är ändrad! Skriv ut E-post

Viktig information till alla ridande på Store Sten!

 

VIKTIG INFORMATION!!

 

Hej alla ridande på Store Sten!

Nästa vecka (vecka 15) hade vi planerat att ha en teorivecka hela veckan. Det har inte riktigt gått som vi velat och den kommer att bli mer utspridd under vårterminen, dock kanske ännu bättre.

Det kommer att bli bra föreläsningar och clinics för alla.  Bla kommer Eamon Hickey hit och visar konsten att lasta en häst.  Vi kommer även att ha ”fångarna i stallet” där vi ”tävlar” i lag samtidigt som vi lär oss massa hästkunskap. Det blir garanterat roligt.  Mer information om vad för teorilektioner, clinics och föreläsningar det kommer att bli samt tidsschema och anmälan kommer att komma. Ni kan även som tidigare kunna gå på flera stycken.

Vecka 15 blir det vanliga ridlektioner. Om det blir dressyr, hoppning, markarbete, klättring eller uteritt bestämmer er ridlärare. Schema på lektionerna kommer att komma ut på hemsida och fb.

Då vi kommer att sprida ut teoriveckan under terminen så kommer ni att någon/eller några veckor ha dubbellektion precis som vi hade vecka 7. Därför kommer vi även att kunna sluta terminen en vecka tidigare.

”Mycket att välja på för alla – dubbbel kunskap – ger mer!!”

 

Frågor besvaras av:      Lotta            070-6625714, Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det

                                            Mariann      0340-40537

                                            Vi finns även på FACEBOOK            

Senast uppdaterad ( 2013-04-03 )
 
< Föregående   Nästa >
Bellinda och nya stallet-w400.jpg
 
© 2018 Pinnaso