BELLEN Häst & Ponny
Hem
2018-06-22
  Bellen Häst & Ponny
Meny
Hem
Anläggningen
Ridskolan
Hästarna
Aktiviteter
Hitta till Bellen
Kontakt
TKRK
Länkar
Sök
Logga in

Glömt ditt lösenord?
SNART är nya hemsidan igång! Skriv ut E-post

SNART öppnar bellen.se i ny design.

 Det kommer nya bilder samt vara lättare att hitta det du söker.

Ibland kan det vara svårt att få tag på oss, vi är gärna i stallet :).

Du kan även  maila eller skicka sms.

Om du vill maila till oss så gå in på kontakt och klicka på Lotta Andersson eller  Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det .

Om du vill skicka sms: 0706625714

Vi finns även på facebook

Mycket välkomna att kontakta oss! Hellre en gång för mycket  än för lite.

Har du fina blider på hästar eller ridskolan? maila gärna dem till mig!

/vi ses i stallet!

Nedan kan du läsa om det nya abonnemanget

Denna information skickades ut till alla elever innan terminsslut 2012. Har du inte fått det? Meddela oss! 

Abonnemang

Tvååkers kör och ridklubb

BELLEN Häst & Ponny

 

 

ABONNEMANG När ni anmäler er till att rida anmäler ni er till ett ridabonnemang. Detta fortlöper tills en skriftlig uppsägning skett på särskild blankett. Uppsägning av abonnemanget kan endast ske inför ny termin, senast den 15 nov inför vårterminen resp. 15 maj inför höstterminen. Inga pengar betalas tillbaka vid uppsägning mitt under terminen. Vid sjukdom under längre tid kan i vissa fall återbetalning ske, mot uppvisande av läkarintyg och enligt överenskommelse. Abonnemanget får övertas av annan person men ska godkännas av TKRK och BELLEN. Dela ridtid Om du vill dela abonnemang med en annan ryttare går det bra. Det som behövs är att ni är två stycken som är på ungefär samma nivå så att ni passar i samma ridgrupp. Tala med ridskolan om detta.

BETALNING Fakturering sker terminsvis inför varje terminsstart. Det finns möjlighet att delbetala ridavgiften på 2 eller 4 gånger. Vid delbetalning tillkommer en kostnad på 200:- för 4 delbetalningar och 100:- för 2 delbetalningar. Du kan också välja att betala per gång, eller rida varannan vecka, till ett högre pris, men då är du ej garanterad en fast plats. Om du rider mer än en gång i veckan får du 10 % rabatt på priset. Familjerabatt på 5 % gäller för alla familjemedlemmar, då man betalar alla fakturor innan första förfallodatumet. Man kan alltså inte få familjerabatt om man delbetalar. TKRK tar ut en administrativ avgift på 5 kr/lektion. Denna avgiften ska täcka administrationen av ridutbildningen.

PROVLEKTIONER Vid nytecknande av abonnemang har eleven rätt att provrida i gruppen tre gånger innan man bestämmer sig. Om du önskar avbryta efter dessa gånger, ska detta meddelas skriftligt till BELLEN och du betalar endast för de tre lektionerna. Dessa tre gånger är även provtillfällen för ridinstruktören för att se att eleven passar i gruppen. Meddela BELLEN efter de tre provgångerna om du inte ska fortsätta.

KLÄDSEL OCH UTRUSTNING Med detta avtal förbinder du dig att följa våra regler vad gäller klädsel vid skötsel och ridning på anläggningen.

MEDLEM Medlemskap i Tvååkers kör och Ridklubb är obligatoriskt för att få nyttja anläggningen och du är då även försäkrad vid arrangerad aktivitet. Medlemsavgiften betalas per kalenderår. Separat faktura skickas ut.

AVBOKNING Vid förhinder ska avbokning av lektionen göras. Avbokning sker på tfn 0340-405 37 (telefonsvarare) eller via SMS 0706625714 alternativt via mail: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det . Det går även bra att lämna en återbudslapp i stallet. Om du har en avbokad ridtid kan du i mån av tid och plats få rida igen denna i en likvärdig grupp. Igenridning skall ske innan terminen är slut och bokas hos Mariann 0340-405 37. Igenridningslektioner kan överlåtas till familjemedlem vid plats och tid.

  • Igenridning av ridlektion får ske max 4 ggr/termin.
  • För att ha giltig igenridning måndag-fredag ska detta vara anmält till oss senast kl. 11.00 på vardagar. Meddela oss om du inte kommer även om klockan har passerat 11.00, så slipper hästarna stå och vänta. Giltig igenridning på lördagar är senast kl. 18.00 på fredagen.
  • Igenridningslektioner kan bokas endast i mån av plats och ska göras samma termin. Ni ansvarar själva för att boka er igenridning. Denna bokas via telefon vardagar mellan kl. 12.00-14.00.
  • Om du säger återbud till igenridningslektion är igenridningen förlorad.
  • Om lektionen du lämnat återbud är teori, uteritt eller hoppning rids dessa igen i möjligaste mån på likvärdig lektion.

INSTÄLLD LEKTION För inställd lektion kompenseras eleven med annan lektion vid ett annat tillfälle.

SJUKFRÅNVARO Vid lång frånvaro skall eleven så långt det är möjligt att rida igen förlorade lektioner. Läkarintyg krävs för att slippa betala ridavgift för missade lektioner förutsatt att de är avbokade enligt regler för igenridning ovan.

 

 

 

Enligt styrelsebeslut i samråd med BELLEN Häst & Ponny kommer alla elever som har plats på ridskolan 1 januari 2013 att övergå i ett abonnemang med regler enligt ovan. Om du vill ändra på något angående din betalning, skicka ett mail omgående till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det med dina ändringar.

 

Senast uppdaterad ( 2013-01-08 )
 
< Föregående   Nästa >
lina006_w400.jpg
 
© 2018 Pinnaso